Betong Dalarna omslagsbild

Vi är specialister inom bygg och anläggning i Dalarna

När du behöver anlita betongkonsulter för broreparationer eller entreprenader för bygg och anläggning kan du vända dig till Betong Dalarna. Vi har byggledare, projektledare, träarbetare och betongarbetare och kan åta oss allt inom trä och betong.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte

Du kan använda formuläret nedan för att komma i kontakt med oss för att få information om hur vi kan bistå dig i dina projekt. Boka ett kostnadsfritt möte eller begär en offert.

Välkommen till Betong Dalarna som är ett företag som kan erbjuda ett stort utbud av tjänster inom byggentreprenad, anläggning, broreparationer, broräcken, väg och mark. Vi kan också erbjuda dig konsulttjänster inom bygg och anläggning och personaluthyrning. Vi åtar oss både stora som små uppdrag. Du kan anlita oss för hela entreprenaden eller som underleverantör för delar av entreprenaden.

Betong Dalarna har idag drygt 30 anställda som samtliga har yrkesbevis, certifieringar och förarbevis för de arbetsområden som de är verksamma inom. Våra medarbetare har arbetat i branschen under många år och har därmed en stor kunskap och en lång erfarenhet. Vi kan också erbjuda arbetsledning eller projektledning för dina projekt men har även personaluthyrning av träarbetare, betongarbetare, markarbetare och maskinister.

Betong Dalarna, Betongkonsult Dalarna, Betongarbeten Dalarna bild

Om Dala Bygg & Betongteknik AB

Betong Dalarna är ett välrenommerat företag som kan erbjuda en bred kompetens inom bygg och anläggning. Vi åtar oss hela entreprenader men kan också gå in som underleverantörer vid större projekt. Vi kan också erbjuda företag möjligheten att hyra personal inom ett flertal arbetsområden.

Referensprojekt

Nybyggnad Bro i Torsång, Borlänge
Beställare Skanska
Byggentreprenad ny entré Huddinge Sjukhus. Entreprenadsumma ca 75 milj.
Beställare Sveab Anläggning AB
Totalentreprenad Ställverk Södra Nibble.
Beställare ABB

Uthyrning av personal inom yrkeskategorierna trä, betong, mark och maskinister

Ibland kan det inträffa att företag får ett projekt som behöver starta upp omgående eller att ett pågående projekt plötsligt utökas samtidigt som företaget står utan behörig personal. Då kan du med varm hand vända dig till Betong Dalarna som erbjuder uthyrning av personal inom flera olika yrkeskategorier som bland annat betong, trä, mark och maskinister.

Betong Dalarna, Betongkonsult Dalarna, Betongarbeten Dalarna bild
Betong Dalarna, Betongkonsult Dalarna, Betongarbeten Dalarna bild

Betongkonsult i Dalarna

När du har behov av att inspektera betongkonstruktioner, utföra broreparationer, väg och anläggning eller behöver tillfällig arbetskraft kan Betong Dalarna hjälpa er att lyckas med era projekt. Vi är specialister inom trä och betong och kan åta oss hela entreprenader eller agera som underleverantörer.

Våra tjänster

Betong Dalarna är ett väletablerat företag och finns för byggnadskonsulter i Dalarna och större delen av Sverige. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Läs mer om våra tjänster

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss

Boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera dina behov

Genom att använda dig av formuläret på vår hemsida kan du enkelt komma i kontakt med oss om du vill få mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera ditt projekt, helt förutsättningslöst. Du kan även begära en offert där vi kan erbjuda dig konkurrenskraftiga priser.