Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Du kan kontakta Dala Bygg & Betongteknik AB för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig i dina projekt.

Vi på Dala Bygg & Betongteknik AB kan åta oss underentreprenader men även hela entreprenader. Vi har en bred kompetens som byggledare, projektledare, träarbetare och betongarbetare och kan åta oss allt inom trä och betong i Dalarna och övriga delar av landet. Med vår kunskap kan vi utföra både större som mindre uppdrag i Dalarna och större delen av Sverige.

Dessutom har vi alla de försäkringar som krävs för att kunna åta oss våra uppdrag. Vi genomgår löpande kompetenshöjande utbildningar så att personalen har tillgång till aktuella certifieringar för sina arbetsområden. 


Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan för att få information om hur vi kan bistå dig i dina projekt. Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte eller begär en offert. Vi är dina experter på betong från Dalarna!

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!

Referensprojekt

Recension från Beställare Skanska
Nybyggnad Bro i Torsång, Borlänge
Beställare Skanska
Recension från Beställare Sveab Anläggning AB
Byggentreprenad ny entré Huddinge Sjukhus. Entreprenadsumma ca 75 milj.
Beställare Sveab Anläggning AB
Recension från Beställare ABB
Totalentreprenad Ställverk Södra Nibble.
Beställare ABB