Betongarbeten i Falun och Borlänge

Vi kan erbjuda er förstklassiga betongarbeten i Falun och Borlänge med löpande kvalitetskontroller för maximal hållfasthet och livslängd. Vi använder oss av kvalitetssystem som gör att arbetet utförs i en säker arbetsmiljö med minimal påverkan på miljön. Läs mer om hur vi kan bistå er vid era projekt.

Vid alla typer av betongkonstruktioner så krävs det en gedigen kunskap kring utförandet och det material som ska användas. Ett undermåligt arbete kan leda till sättningar, fuktskador eller att hållfastheten inte uppfyller de krav som finns.

 

Hos oss på Dala Bygg & Betongteknik AB har vi endast yrkesutbildade och erfarna betongarbetare som innehar de certifieringar som krävs för sina respektive arbetsområden. Då ni vill vara säkra på att få era betongarbeten i Falun eller Borlänge utförda enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet kan ni kontakta oss för mer information.

 

Vi erbjuder alla typer av betongarbeten i Falun och Borlänge

Oavsett om ni behöver hjälp med att gjuta en husgrund för ett flerfamiljshus, anlägga ett parkeringsgarage eller upprätta betongfundament vid brobygge kan vi bistå er. Vi åtar oss alla typer av betongarbeten i Falun och Borlänge med omnejd. Vi kan agera totalentreprenör för ert projekt, utföra arbeten som underleverantör men också åta oss att genomföra punktinsatser vid uppförandet av mindre konstruktioner.

 

Vi har även betongkonsulter, projektledare, platschefer och betongarbetare som ni kan hyra in för era egna betongarbeten i Falun eller Borlänge.

 

Vi utför betongreparationer

Betongkonstruktioner som utsätts för hårda påfrestningar från exempelvis väder och vind eller i samband med tung och intensiv trafik behöver mellan varven underhållas. Sprickor som uppstår i betongfundament kan leda till att fukt kommer in i betongen och då påverka betongens hållfasthet. Detta är särskilt viktigt för betongkonstruktioner i viadukter, broar eller parkeringsgarage. Vi åtar oss allt inom betongreparationer i Dalarna som exempelvis broreparationer, utbyte av kantbalkar eller stödmurar.

 

Vi kan hjälpa er med betongarbeten i Falun eller Borlänge

När ni behöver hjälp med betongarbeten i Falun eller Borlänge kan ni vända er till oss på Dala Bygg & Betongteknik AB. Vi utför tjänster som markentreprenader och allt inom betong i Dalarna. Vi åtar oss både större som mindre projekt, antingen som totalentreprenör eller som underleverantör. Ni kan använda formuläret på vår sida för att kontakta oss. Då kan vi boka ett möte för en diskussion kring ert projekt och presentera en lösning över hur vi kan bistå er med allt inom betong och markentreprenader i Dalarna. 

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!