Uthyrning av personal inom yrkeskategorierna trä, betong, mark och maskinister

Ibland kan det inträffa att företag får ett projekt som behöver starta upp omgående eller att ett pågående projekt plötsligt utökas samtidigt som företaget står utan behörig personal. Då kan du med varm hand vända dig till Dala Bygg & Betongteknik AB som erbjuder uthyrning av personal inom flera olika yrkeskategorier som bland annat betong, trä, mark och maskinister.

Idag är det många företag som hyr in personal i samband med större uppdrag eller under perioder då det är toppar. Att hyra personal är mer kostnadseffektivt över tid då företagen hyr personal för ett projekt eller för en begränsad tid. Dessutom kan hyra av personal vara den enda lösningen då en anställningsprocess kan ta lång tid samtidigt som företaget behöver behörig personal på dagen. När ett företag behöver behörig personal snabbt kan företaget vända sig till Dala Bygg & Betongteknik AB som har personal med certifieringar och behörigheter inom många områden.

Uthyrning av personal

När du som företagare har behov av extrapersonal kan du vända dig till Dala Bygg & Betongteknik AB som kan tillhandahålla med behörig personal inom yrkeskategorierna betong, trä, mark och maskinister. Vår personal har alla de behörigheter, certifieringar och den utbildning som krävs för att verka inom dessa yrkeskategorier. Dessutom har de en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att de har en stor kunskap inom de områden som de arbetar med. När du hyr personal av oss kan vi tillhandahålla med personal som kan arbeta över stora delar av Sverige.

Uthyrning av personal inom trä och betong

När du behöver personal inom trä och betong i Dalarna och stora delar av Sverige kan vi erbjuda dig kvalificerad personal med lång yrkeserfarenhet och som innehar yrkesbevis. Vår personal kan utföra alla möjliga typer av trä eller betongarbeten som exempelvis vid nybyggnation, tillbyggnad eller vid renovering. De kan arbeta självständigt men fungerar också utmärkt i grupp. Vi har också personal som är utbildade projektledare som kan leda arbetsgrupper i samband med större entreprenader.


Uthyrning av personal inom mark och maskinister

Våra markarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och kan utföra alla typer av markarbeten som vägarbeten, broreparationer, stensättning, gräsläggning och att assistera maskinförare i samband med anläggningsarbeten. Vi har också maskinister som har ett flertal olika behörigheter för olika anläggningsmaskiner och som har en stor kunskap inom området. Vi har också personal som har lastbilsbehörighet och som kan åta sig att hantera alla möjliga typer av transporter.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med personal. Du kan boka ett kostnadsfritt möte eller begära en offert/prisuppgift för den kompetens som du söker. Vi kan också erbjuda många andra tjänster som exempelvis betongkonsulter, betongarbeten, träarbeten, vägunderhåll och mycket annat.

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!