Brospecialist

Brospecialist

Dala Bygg och Betongteknik AB kan erbjuda brospecialister i samband med besiktning, projektering, projektledning och vid renoveringar och reparationer av broar. Våra specialister har en gedigen utbildning och många års erfarenhet inom branschen vilket innebär att det finns en stor kunskap kring brokonstruktioner och konstbyggnadsverk. Vi kan utföra besiktningar av broar och lägga fram förslag på lämpliga åtgärder.

 

Dala Bygg & Betongteknik AB utför även broreparationer, broförstärkningar och montering av broräcken över hela Sverige. Våra specialister är experter då det kommer till att besiktiga broar och projektera broreparationer vilket gör att vi kan åta oss hela totalentreprenaden i samband med broreparationer. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett möte där vi kan berätta hur vi kan hjälpa er.

 

Dala Bygg & Betongteknik AB utför broreparationer och montering av broräcken över hela Sverige

Vi har en stor kunskap då det kommer till reparationer vilket innebär att vi kan utföra säkra och hållbara broreparationer av alla typer av skador. Vi har certifierade brospecialister som utför noggranna besiktningar och projekteringar i samband med broreparationer och övervakar sedan löpande vårt arbete med att reparera broar.

 

Vi  kan också åta sig bygg och anläggnings entreprenader över hela Sverige. Vi har betongarbetare, snickare och markarbetare som har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom sina respektive arbetsområde.

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!