Bygg & anläggningsentreprenader

Bygg & anläggningsentreprenader

Dala Bygg och Betongteknik AB utför bygg och anläggnings entreprenader över hela Sverige. Vi kan erbjuda er konsulttjänster i samband med entreprenader, utföra arbete som underleverantörer men också åta oss hela totalentreprenader. Våra betongkonsulter i Dalarna har en gedigen utbildning och en stor erfarenhet inom betongteknik. Det innebär att vi kan bistå med experthjälp i samband med er planering, projektering och i utförandet av entreprenaden.

 

Bygg och anläggning

Vi åtar oss uppdrag som underleverantörer åt större byggföretag eller som totalentreprenörer för hela byggprojektet. Vi har kunniga och skickliga betongarbetare som har yrkesbevis, certifieringar för specialarbeten och en lång erfarenhet inom betongarbeten i Dalarna och i övriga Sverige. Vi utför alla typer av betongarbeten, stora som små, i samband med nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnad.

 

Vi åtar oss även snickeriuppdrag. Alla våra snickare har yrkesbevis och har varit verksamma inom området under lång tid och har därmed en stor kunskap inom alla typer av snickeriarbeten.

 

Om Dala Bygg & Betongteknik AB

Om ni är i behov av snickare, betongarbetare eller markarbetare kan vi åta oss bygg & anläggnings entreprenader i stora delar av Sverige. Dala Bygg & Betongteknik AB har varit verksamma i branschen under många år och har genom åren samlat på oss mycket goda omdömen från både stora som små beställare. Du är välkommen att kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa er med ert byggprojekt.

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!