Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

Konsulttjänst Klass 1 Gjutning

När du är i behov av betonggjutning kan vi erbjuda dig utbildade betongarbetare men också betongkonsulter som innehar kompetensintyg för klass 1 gjutning. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av betongarbeten, både då det gäller byggnader, broar och andra betongfundament. Dala Bygg & Betongteknik AB kan åta sig betongarbeten med krav på hållfasthetsklass över C28, gjutning som ska utföras enligt VCT-krav och arbete med självkompakterande betong, SKB.

 

Betongkonsult för klass 1

En betongkonsult som innehar kompetensintyg för klass 1 har genomgått en godkänd utbildning, utfört praktik och har dokumenterad erfarenhet från betongarbeten med krav på klass 1 gjutning. För att få utföra klass 1 gjutning så räcker det med att den som övervakar och leder arbetet med gjutningen innehar certifiering för klass 1 gjutning. Vi kan erbjuda konsulttjänst för klass 1 gjutning över hela Sverige. Vi kan också åta oss hela entreprenader i samband med betongarbeten för alla typer av gjutningar.

 

Våra betongarbetare har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Med stöd av våra betongkonsulter kan vi utföra alla typer av betongarbeten i samband med bygg och anläggning.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå med betongkonsulter och betongarbetare i samband med era byggprojekt.

Kontakta våra experter på Dala bygg & betongteknik!

Vi har en bred kompetens inom bygg och anläggning och kan åta oss allt från totalentreprenad till att hyra ut konsulter. Våra experter finns här för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss!